El Cryptshow 2023 oferirà una programació “sota mínims”




L'organització del festival acusa l'Ajuntament de Badalona de traves administratives que han afectat a la programació d'activitats.


El festival de cinema fantàstic i terror de Badalona, el Cryptshow, ha anunciat avui al seu portal web que oferirà un programa de mínims en la seva nova edició, a causa de problemes burocràtics amb l'Ajuntament de Badalona. L'edició d'enguany té previst celebrar-se els dies 7, 8 i 13 de juliol al teatre El Círcol.

L'organització acusa l'Ajuntament de "traves administratives" que han estat determinants a l'hora de prendre la decisió de cancel·lar bona part de les activitats paral·leles que tenia previstes. Aquestes activitats cancel·lades són les del recital poètic al cementiri, l'activitat "Lletres a la fresca", el market i la sessió Palmarès, totes elles activitats gratuïtes.

Les activitats del El Círcol es mantenen: la projecció de curtmetratges, les sessions juvenil i asiàtica, i el concert d'Agustí Busom, que enguany clourà el festival. A la web oficial es poden consultar els horaris i els curts seleccionats.

El XVII Cryptshow Festival anava dedicat precisament a la burocràcia. De fet, en la presentació de la temàtica d'enguany el 28 d'abril l'organització ja va justificar el leitmotiv d'aquesta pròxima edició “perquè any rere any, ineludiblement, és igual de difícil aixecar la persiana del Cryptshow”. Han afegit avui que “ens obliguen a replantejar-nos el format del Cryptshow de cara a pròximes edicions”.

Pots consultar la programació del XVII Cryptshow en aquest enllaç.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris