El thriller eròtic 'MAID DROID' (2023) mostra un bell robot humanoide assassí



Una proposta de ciència-ficció dirigida per Rick Mallery que parla sobre la soledat i els perills de la robòtica i la intel·ligència artificial.


No queden massa anys perquè s'implanti en el nostre dia a dia el 5G, la robòtica i la intel·ligència artificial, un còctel que des de fa un temps el cinema fantàstic ha imaginat explosiu. Aquest estiu arribarà una nova pel·lícula: Maid Droid (2023), un thriller psicològic de caràcter eròtic que pren com a referència les pel·lícules M3GAN, Atracció Fatal i Audition de Takashi Miike. Imagineu la barreja?

Si heu aconseguit imaginar la barreja entendreu que aquest còctel pot ser realment explosiu. L'encarregat que així sigui és el cineasta Rick Mallery (Holy Terror, Sinful), que ha escrit i dirigit aquesta història:

Recuperant-se d'una ruptura recent, la vida d'en Harrison canvia per sempre quan es posa en contacte amb la misteriosa agència Maid Droid i coneix el misteriós Mako, un bell androide amb aspecte de dona que compleix tots els seus desitjos. No obstant això, aviat la Mako comença a aprendre emocions i records humans de la seva vida passada, la qual cosa la porta a actuar de maneres perilloses.


L'actriu Faith West interpreta la Mako. L'acompanyen Jose Adam Alvarez com a Harrison, a més de Patricia Mizen, Elizabeth Chang, Chris Spinelli, Anthony Rainville i Quentin Boyer.

L'empresa especialitzada en cinema independent Cinema Epoch Classics produeix Maid Droid. La pel·lícula serà estrenada a finals d'estiu als Estats Units, però no s'ha concretat encara si passarà pels cinemes o anirà directe al mercat del vídeo. Per ara, només hi ha disponible un pòster promocional.

És important no confondre la pel·lícula amb la producció japonesa del mateix títol (internacional) del 2008, titulada originalment “Rôjin to rabudôru: Watashi ga shochô ni natta toki ”, malgrat tenir un argument molt similar. Aquest film no està disponible a cap plataforma.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris