La nova 'Resident Evil: Death Island' arriba aquest estiu amb animació CGI



La popular sèrie de videojocs de terror estrena el 25 de juliol la seqüela de Resident Evil: Vendetta. Tràiler ja disponible.


Sony Pictures ha publicat el tràiler en anglès de Resident Evil: Death Island, la nova pel·lícula d'animació en CGI de la sèrie Resident Evil de la companyia CAPCOM. Aquest film és una seqüela directa de Resident Evil: Vendetta, estrenada a sales de cinema el 2017 (també a Catalunya).

Aquesta producció s'estrenarà en Blu-ray, UHD, DVD i Digital el 7 de juliol al Japó amb el títol “Biohazard: Death Island”, i per a la resta del món en els mateixos formats el 25 de juliol.

La pel·lícula explica com l'agent del DSO Leon S. Kennedy té la missió de rescatar el doctor Antonio Taylor dels segrestadors, quan una dona misteriosa frustra la seva persecució. Mentrestant, l'agent de la BSAA Chris Redfield està investigant un brot de zombis a San Francisco, on no es pot identificar la causa de la infecció. L'únic que tenen en comú les víctimes és que totes van visitar l'illa d'Alcatraz recentment. Seguint aquesta pista, en Chris i el seu equip es dirigeixen a l'illa, on els espera un nou horror.

El director Eiichiro Hasumi torna a animar Resident Evil amb aquest film, de la mateixa manera que ho va fer fa dos anys amb Resident Evil: Infinite Darkness. Adapta un guió de Makoto Fukami (Psycho-Pass), i la música ha estat composta per la prestigiosa Rei Kondô (Resident Evil: Damnation). El director de CGI és Tomohiro Shimizu.

Resident Evil: Death Island és la darrera pel·lícula d'animació d'aquesta saga basada en el videojoc de terror de CAPCOM. Abans d'ella s'han estrenat Resident Evil 4: Incubus (2006), Resident Evil: Degeneration (2008), Resident Evil: Damnation (2012), Resident Evil: Vendetta (2017) i la minisèrie de Netflix Resident Evil: Infinite Darkness (2021). Totes elles amb distribució a l'estat espanyol amb doblatge en castellà. 



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris