Música per morir-se a ‘CELLO’ (2023) de Darren Lynn Bousman



Els petrodòlars d’Aràbia Saudí financen aquesta pel·lícula de terror que compta amb Jeremy Irons i Tobin Bell al repartiment.


El director de les seqüeles Saw 2, Saw 3 i Saw 4, en Darren Lynn Bousman, presenta aquest any una nova pel·lícula titulada Cello, la qual té, com el seu títol indica, l’instrument de Pau Casals com a element transmissor de l’horror. Ahir el cineasta va anunciar per xarxes socials que ja está enllestida i prepara l’estrena.

La pel·lícula és una producció amb capital d’Aràbia Saudí, que és també el país d’origen del guionista del film, l’anomenat Turki Al Alshikh. Aquest guionista ha adaptat al cinema la novel·la que ell mateix va escriure fa uns anys. La història explica com un aspirant a violoncel·lista descobreix que el cost del violoncel és més traïdor del que pensava.

El guanyador d’un Oscar Jeremy Irons (El misteri von Bülow) protagonitza Cello, al costat de Tobin Bell (Saw), l’actor sirià Samer Ismail (The Day I Lost My Shadow) i l’actriu saudí Elham Ali (Zero Distance).

L’equip artístic està compost principalment per gent occidental i amb experiència. Tres exemples són el director de fotografia Maxime Alexandre (Shazam!), el muntador Harvey Rosenstock (Homeland) i el compositor Joseph Bishara (Insidious, Expedient Warren).

Cello ha estat rodada a la República Txeca i l’Aràbia Saudí combinant l’anglès i l’àrab. L’estrena mundial serà a l’Aràbia Saudí el 14 de setembre de 2023, i posteriorment iniciarà un circuit de festivals arreu del món.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris