NATTY KNOCKS (2023) Tràiler: El director de ‘Halloween 4’ torna al terror

Bill Moseley, Robert Englund i Dwight H. Little

El director Dwight H. Little estarà envoltat de grans sicones del cinema de terror com Robert Englund.


Dwight H. Little, director de Halloween 4: El Retorn de Michael Myers, torna a la cadira de director amb Natty Knoks acompanyat al repartiment per grans noms de gènere com Robert Englund, Danielle Harris i Bill Moseley. Recordem que Harris va debutar al cinema amb Halloween 4 quan tenia 11 anys.

Vertical estrena la pel·lícula als cinemes dels EUA el 21 de juliol, i l’anunci ha anat acompanyat d’un terrorífic tràiler on es percep un ambient malsà en una localitat indeterminada, on una llegenda urbana, un psicòpata i la bruixeria sembla que hi tenen un pes important. És aquest:




Natty Knocks se situa en una petita població, on una mainadera anomenada Britt i els nens que cuida hauran d’intentar sobreviure a un assassí en sèrie anomenat Abner Honeywell (Bill Moseley). Aquesta premissa és el punt de partida d’una història escrita per Benjamin Olson.

El repartiment el completa Charlotte Fountain-Jardim, Thomas Robie (Insidious: L’última clau), Noen Perez (Grace and Frankie), Joey Bothwell i Jason James Richter (Allibereu a Willy).

Més enllà de la 4ª entrega de la saga Halloween, Dwight H. Little va dirigir també altres produccions de terror com són El Fantasma de l’Òpera (1989), un episodi de la sèrie Els Malsons de Freddy (1989), o Anacondas: La cacera per l’orquídea sagnant (2004).

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris