Tràiler del documental THE J-HORROR VIRUS



Un documental que agrupa directors i actors japonesos responsables del cinema de terror nipó dels darrers anys, per analitzar l'explosió del J-Horror.


A finals dels anys noranta el cinema de terror japonès va patir un boom de popularitat mundial gràcies a l'estrena de Ringu (1998) de Hideo Nakata. Aquesta pel·lícula es va convertir en l'exponent més reconeixible d'aquest cinema anomenat J-Horror. Enguany, el 25è aniversari de Ringu, s'estrena el documental The J-Horror Virus, el qual servirà per reflexionar sobre el boom del cinema de terror japonès de finals dels noranta i principis del 2000.

Compartim amb vosaltres el tràiler oficial presentar a través de la revista Fangoria:

Sarah Appleton i Jasper Sharp són els directors d'aquest documental i que en paraules seves "mostra els orígens, l'evolució i la difusió a tot el món d'una marca distintiva de cinema de terror sobrenaturals fet al Japó, i que es van filtrar a la consciència global". Un cinema on fantasmes venjatius d'aspecte terrorífic, tecnologia passada de rosca i llegendes urbanes feien comunió per parlar de la decadència social.

El documental donarà veu als cineastes i actors protagonistes d'aquella onada. Començarà amb Teruyoshi Ishii, director del fals documental Psychic Vision: Jaganrei (1988), i continuarà amb Notiu Tsuruta de la sèrie Scary True Stories (1991/92), Hideo Nakatade Ringu (1998), Kiyoshi Kurosawa de Pulse (2001) i Takashi Shimizu de Ju-On: The Grudge (2002), entre d'altres.

A més, crítics de cinema i realitzadors d'altres pel·lícules reflexionaran sobre les claus d'aquest fenomen cinematogràfic. Algunes d'aquestes personalitats són Shinya Tsukamoto (Tetsuo: The Iron Man), Masayuki Ochiai (Infection), Mari Asato (Fatal Frame), a més dels actors Rie Inoo (Ringu) i qui va interpretar el terrorífic fantasma Kayako a Ju-On, l'actriu Takako Fuji.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris