Un simi gegant desbocat per Hollywood a MEGA APE!



El tràiler de Mega Ape ja disponible gràcies a Wild Eye Releasing. Estrena 12 de setembre en DVD.


Dels creadors de Sharkenstein, Jurassic Shark i Sharkula, ara arriba Mega Ape! Una distorsió en clau de sèrie Z del clàssic King Kong que durà el simi gegant a desencadenar el caos a la ciutat. La història que desenvolupa se situa en un context actualitzat i es toquen temes com els drets dels animals i l'ètica de les modificacions genètiques.

Per tant, que ningú cregui que Mega Ape és un remake del clàssic de 1933 dirigit per Merian C. Cooper i Ernest B. Schoedsack. La pel·lícula explica com un equip d'activistes dels drets dels animals, sense saber-ho, allibera un simi modificat genèticament d'una instal·lació d'investigació secreta, que aviat creix fins a una mida enorme i s'embarca en una destrucció total a Hollywood.

El mestre del cinema de terror informal Dustin Ferguson (RoboWoman, 5G Zombies) ha escrit i dirigit la pel·lícula. S'ha blindat amb un equip d'actors i actrius molt consistent, però avui en decadència, com són l'estrella xinesa Bai Ling (El Corb, Dumplings) i el llegendari Mel Novak (Joc amb la Mort), a més del ja desaparegut Tom Sizemore (Heat). També hi són Vida Ghaffari (Apex Predators), Erik Anthony Russo (Cocaine Cougar) i Traci Burr (Space Sharks).

Mega Ape s'estrena el 12 de setembre en DVD als Estats Units a través de Wild Eye Releasing. Ells mateixos han publicat el tràiler oficial en el qual s'aprecia la bona dosi de ciència-ficció amb efectes especials d'estar per casa. Una broma que pot fer gràcia.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris