El canal oficial de Troma a YouTube ha estat suprimit. Lloyd Kaufman necessita la teva ajuda


La productora creada per Lloyd Kaufman i Michael Herz ha desaparegut de YouTube, propietat de Google.


Lloyd Kaufman ha fet una crida als fans de Troma Entertainment perquè signin una petició de restabliment del canal Troma YouTube. I és, que, fa uns dies, la popular plataforma de vídeos propietat de Google va decidir suprimir el canal oficial de manera unilateral després de vint anys de publicacions, fent desaparèixer d’aquesta manera centenars de vídeos que mai més tornaran a ser visibles.

Aquesta decisió s’emmarca a la política de continguts de YouTube, tant per vulnerar copyrights com per mostrar imatges que poden ferir la sensibilitat. Un contingut que després de ser visible durant 20 anys, ara ha estat censurat. La companyia Troma ha informat que no està a la seva mà restablir el seu perfil.

Per aquest motiu Lloyd Kaufman va publicar fa uns dies un vídeo en una platja explicant la situació, apel·lant als seus més de 40 anys de trajectòria en el cinema, obrint la porta a cineastes i actors com John Travolta i Dustin Hoffman en els seus orígens interpretatius. També, al treball d’uns cineastes que amb aquesta censura han vist perduts els seus treballs. Així com perquè ho considera “una violació de la lliure opinió”. Tot plegat a anat acompanyat d’una pàgina a internet on es recullen signatures per restablir la compta.

Es demanen 500 signatures, i en aquests moments ja s’han superat les 400. En cas que s’hi arribi -que no ho dubtem- esperem que serveixi perquè Google s’adoni que el tancament del canal oficial Troma a YouTube ha estat una sensible pèrdua per moltíssims fans d’aquesta productora arreu del món.

Pots signar AQUÍ.


Troma Entertainment va ser fundada el 1974 per Lloyd Kaufman i Michael Herz amb la intenció de produïr, dirigir i distribuir pel·lícules esbojarrades que s’allunyessin del circuit de festivals. Amb els anys van anar asseient el negoci, i seria els anys 80 quan arribarien els seus majors èxits, entre els quals destaca El Venjador Tòxic (1981), una violenta paròdia del cinema i còmics de superherois. També arribarien altres títols que esdevindrien ràpidament de culte, com Mutants a la Universitat (1986), Troma’s War (1988), Sgt Kabukiman (1991) o Tromeu i Julieta (1996). El seu estil s’ha mantingut fidel gairebé mig segle.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris