La directora de 'The Ranger' torna amb 'THE SACRIFICE GAME'


Jenn Wexler torna amb un segon treball de gènere de terror que serà estrenat directament a Shudder.


La directora Jenn Wexler va fer les delícies del públic de Sitges més noctàmbul amb The Ranger (2018), un brutal slasher que suposava el seu debut com a directora. Enguany arriba el seu segon treball, titulat The Sacrifice Game, un film de terror ambientat als anys setanta bastant diferent de l'anterior.

A través de BD hem presenciat les primeres imatges oficials de la pel·lícula, les quals aprofitem per compartir amb vosaltres. El film s'estrena a Shudder a finals d'any (plataforma de reproducció de vídeo especialitzada en gènere de terror no disponible a l'estat espanyol), però prèviament serà presentada per festivals, iniciant el circuit aquest estiu al Fantasia (Montreal).

Segons s'explica, The Sacrifice Game barreja noies adolescents amb assassins embogits i profecies ocultes, tot desenvolupat en un context dels anys setanta i on la sang i la violència tenen un pes important. La història la protagonitza la Samantha i la Clara, unes estudiants d'internat que no poden marxar de vacances de Nadal i s'han de quedar a casa, fet que aprofita una banda d'assassins per passar-se a saludar...

Aquests dos personatges els interpreten Madison Baines i Georgia Acken, i el repartiment el completa Mena Massoud, Olivia Scott Welch, Gus Kenworthy, Chloë Levine (The Ranger), Madison Baines, Derek Johns, Laurent Pitre i Georgia Acken.

Esperem que la sang realment sigui abundant, ja que a The Ranger se la va criticar precisament per ser escassa.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris