La revisió terrorífica de 'La Ventafocs' mostra les primeres imatges


Cinderella's Curse és una revisió “gore i fosca” del popular conte de fades.


El conte de La Ventafocs també serà adaptat al terror amb la pel·lícula que prepara ITN Studios, que és l'empresa que anteriorment també ha reimaginat el conte de Winnie the Pooh en clau terrorífica, amb Winnie the Pooh: Blood and Honey, estrenada enguany als cinemes dels Estats Units. Aquesta nova producció ja està rodada i avui s'han publicat les primeres imatges.

I avisem que lluny queda Disney...

La pel·lícula es titula en anglès Cinderella's Curse, i segons s'ha explicat tindrà referències a Carrie, el clàssic literari de Stephen King. Està produïda i dirigida per Louisa Warren, i escrita per Harry Boxley (Mary Had A Little Lamb).

Partint del relat original, explica com la fada protectora (Chrissie Wunna) aquí és astuta, cruel i mortal (lluny de la bondat pura de l'original), i generarà una situació terrible que implica a la Ventafocs.

L'actriu que interpreta la fada padrina és Chrissie Wunna (Dinosaur Hotel 2), i l'acompanyen Kelly Rian Sanson i Danielle Scott.

En paraules de Louisa Warren a BD "Un gir únic a la Ventafocs, el conte que tots estimem i coneixem. Hi haurà algunes morts horribles fetes amb les seves mans”. A més, assegura que el gore estarà ben impregnat en aquesta narració obscura.

Cinderella's Curse s'estrena l'octubre de 2023 als Estats Units.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris