La sèrie de Netflix basada en el crim de la Guàrdia Urbana ja té data d’estrena


El Cuerpo en Llamas és una ficció protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez.


Netflix ha anunciat la data d’estrena de El Cuerpo en Llamas, l’esperada sèrie basada en el crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Una ficció que narra els fets succeïts entre el triangle amorós que integrava Rosa Peral, Albert López i Pedro Rodríguez, i que va acabar amb la mort de Pedro. Tots tres eren membres de la policia local barcelonina.

Serà el 8 de setembre quan s’estreni El Cuerpo en Llamas a Netflix. Ho ha anunciat la mateixa plataforma de reproducción en línia amb un vídeo on es veu com s’incendia un vehicle, que simbolitza el lloc en va aparèixer el cos calcinat de Pedro Rodríguez.

L’actriu catalana Úrsula Corberó interpreta Rosa Peral, qui ja vam veure fa uns mesos caracteritzada com a tal en unes primeres imatges compartides per Netflix, en les quals hi havia un sorprenent parentesc amb l’original. Per la seva part, Quim Gutiérrez és Albert López, l’amant i suposat col·laborador de Peral en el crim, i finalment José Manuel Poga és Pedro Rodríguez a la minisèrie. El repartiment el completa Isak Férriz i Eva Llorach.

El rodatge va començar el setembre del 2022 amb la batuta de Jorge Torregrossa i Laura Mañà a la direcció. Tot partint d’un guió escrit per Laura Sarmiento.

El crim de la Guàrdia Urbana és un cas real i es remunta al 2017, quan els Mossos d’Esquadra van trobar restes humanes en el maleter d’un cotxe calcinat a prop del pantà de Foix. El cadàver era Pedro Rodríguez, un agent de la Guàrdia Urbana que mantenia una relació sentimental amb Rosa Peral, qui es va convertir en la principal sospitosa del crim per haver estat amb la víctima hores abans de morir. La investigació es va complicar quan es va saber que Rosa Peral mantenía una relació en secret amb un altre company de treball, amb l’Albert López. Durant el judici tots dos es van acusar mútuament. Peral va ser condemnada a 25 anys de presó, i López a 20 anys.


El programa true crime de TV3 Crims va emetre quatre episodis explicant el cas. Està disponible a la plataforma 3 a la Carta de TV3.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris