'MÁS CARNAZA' (1997) de Sergio Blasco reeditada en DVD per TetroVideo

 

És un migmetratge de terror extrem dirigit pel cineasta valencià Sergio Blasco.


La pel·lícula de terror extrem 'Más Carnaza' (1997) del valencià Sergio Blasco ha estat reeditada per la distribuïdora italiana TetroVideo, i surt a la venda aquest juliol. És un migmetratge de 45 minuts sobre un ex-xicot gelós i boig.

Sinopsi: Manolo és un psicòpata que s'escapa de la presó i s'enfuig, tortura i assassina antics coneguts. L'assassí busca la seva exparella que té una relació amb una altra, perquè vol torturar-la fins a la mort.

És protagonitzada per J. Carlos Arques, Manolo Miralles i Felicidad Serna.

Aquesta nova edició en DVD és la versió alemanya del film, de 44 minuts i sense àudio ni subtítols en castellà. No obstant això, es tracta d'una doble edició de luxe amb la qualitat d'imatge millorada respecte a l'antiga edició espanyola en DVD (avui dificilíssima de trobar) que incloïa el curtmetratge 'Litio' (2014) també de Sergio Blasco.

Us direm un secret: fa uns dies va ser vist el DVD espanyol de 'Más Carnaza' a la botiga 79 del carrer Tallers de Barcelona.

En tot cas, l'edició de TetroVideo inclou un interessant making of de la pel·lícula.

Aquest DVD forma part de la col·lecció Tetro Underground, dedicat a produccions de terror extremes dels anys 90. Es pot comprar a la web oficial de TetroVideo des del 10 de juliol.

 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris