Nova imatge de 'LA MONJA 2', que s'estrenarà el setembre


Taissa Farmiga torna com a germana Irene en la nova pel·lícula de la franquícia Expedient Warren.L'univers Expedient Warren s'expandeix enguany amb la seqüela La Monja 2, la continuació del títol de més èxit d'aquesta franquícia de pel·lícules creada per James Wan. S'estrena als cinemes el 9 de setembre.

La Monja va ser la més exitosa comercialment, però no la més aplaudida pels fans d'aquest terrorífic univers. Per aquesta ocasió les productores Atomic Monster, New Line i The Safran Company han substituït al director Corin Hardy per en Michael Chaves, un experimentat cineasta que ja va dirigir La Llorona i Expedient Warren: Obligat pel Dimoni, les dues també lligades a la sèrie.

Qui si torna és l'actriu Taissa Farmiga com a germana Irene, al costat de Bonnie Arons interpretant la terrorífica monja. També hi són Storm Reid, Jonas Bloquet, Anna Popplewell i la jove Katelyn Rose Downey.

Warner Bros distribueix arreu del món La Monja 2. Ahir va publicar una nova imatge promocional, a falta d'informar l'argument del film i mostrar un primer tràiler.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris