'The Exorcist: Deceiver', la segona pel·lícula de la nova trilogia dirigida per David Gordon-Green


És la continuació de The Exorcist: Believer, i arribarà als cinemes el 2025.


El 13 d’octubre s’estrenarà a les sales de cinema L’exorcista: Creient (“The Excorcist: Believer” títol original) de Davd Gordon-Green, la primera d’una futura trilogia que parteix argumentalment amb posterioritat al film original de 1973 dirigit per William Friedkin.

Ahir es va conèixer el títol de la segona pel·lícula d’aquesta nova trilogia: The Exorcist: Deceiver, i que arribarà també als cinemes el 18 d’abril de 2025. No hi ha informació del seu argument.

L’exorcista: Creient explica com el personatge de Victor Fielding (Leslie Odom, Jr.) ha criat la seva filla Angela (Lidya Jewett) pel seu compte, després que la seva dona embarassada morís en un terratrèmol a Haití fa 12 anys. Però quan l'Àngela i la seva amiga Katherine (Olivia Marcum) desapareixen al bosc, i tornen tres dies després sense recordar res, això només és l’inici d’una cadena d'esdeveniments que obligaran a Victor a enfrontar-se a l’origen del mal. Enfonsat en el terror i la desesperació, decideix cercar l'única persona viva que hagi presenciat alguna cosa semblant abans.

La persona a qui busca Victor és Chris MacNeil (Ellen Burstyn), la mare de Regan (Linda Blair) a L’exorcista de 1973. Per cert, Linda Blair també participa L’exorcista: Creient.

Aquesta nova trilogia és una producció d’Universal, Blumhouse i Morgan Creek, que David Gordon-Green dirigeix. La seva intenció és la de fer el mateix que s'ha fet amb Halloween, és a dir, fer una nova trilogia continuant directament des del film original. Per tant, les seqüeles L'exorcista 2: l'heretge (1977) i L’exorcista 3 (1990) queden al marge, obrint d’aquesta manera una nova linia temporal. Doncs, L’exorcista: Creient s’ha de considerar com una seqüela directa de la pel·lícula de 1973, on la nena Regan va ser posseïda pel dimoni Pazuzu.

No hi ha cap informació sobre el títol de la tercera pel·lícula.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris