Tràiler de SAW X, el retorn de Jigsaw



El 29 de setembre estrena als cinemes Saw X, la desena pel·lícula de la franquícia Saw que estarà centrada en la part més humana de John Kramer.



Tal com es va anunciar, avui s'ha publicat el primer tràiler de Saw X, la desena pel·lícula de la franquícia Saw que arribarà als cinemes de tot el món el 29 de setembre. A l'estat espanyol gràcies a DeAPlaneta.

El tràiler s'ha presentat a un esdeveniment anomenat Midsummer Scream, als Estats Units. Allà hi han assistit membres de l'equip de producció, els quals han comentat detalls sobre la pel·lícula.

Midsummer Scream


Destaca el fet que Saw X és l'entrega amb un metratge més llarg de la saga (1h i 48min.), i que l'espectador no necessitarà haver vist les altres pel·lícules per seguir i gaudir aquesta nova entrega.

Argumentalment, el protagonisme serà absolut pel personatge John Kramer, el Jigsaw interpretat per l'actor Tobin Bell. Ell és el personatge principal i s'aprofundirà en el seu cantó més humà. A més, segons el productor Oren Koules, es respondran qüestions no explicades d'anteriors entregues. 

Cal recordar que Saw X se situa cronològicament entre la primera i segona pel·lícula.

Aquest és el tràiler oficial de Saw X, amb una duració de 2:36.

 

 El director de 'Saw X' és Kevin Greutert, el mateix que va dirigir 'Saw VI' i 'Saw VII 3D', i va muntar les cinc primeres pel·lícules, de Saw I a V, i també 'Jigsaw'. Un home clau en la creació de la saga al costat de cineastes com James Wan i Darren Lynn Bousman.

Argument: John, desesperat i malalt, viatja a Mèxic per sotmetre's a un tractament experimental i molt arriscat amb l'esperança de guarir el càncer mortal. Tot i això, tota l'operació resulta ser un frau per enganyar aquells més vulnerables. Ple de ràbia i amb un nou i escabrós propòsit, John reprendrà la seva feina com a assassí en sèrie i donarà a provar la seva pròpia medicina als entabanadors. Sota l'atenta mirada de Jigsaw, els joves s'enfrontaran als paranys més enginyosos, mortals i tortuosos en un visceral i despietat joc.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris