Tràiler del giallo LGTBIQ+ 'THAT'S A WRAP' de Marcel Walz


És el primer llargmetratge de la productora Neon Noir, especialitzada en cinema de terror.


Neon Noir ha fet públic el tràiler That's a Wrap, el primer llargmetratge d'aquesta nova productora creada per Joe Knetter, Marcel Walz i Sarah French enfocada al gènere de terror. Es tracta d'un giallo amb elements propis de l'slasher el qual s'estrenarà a plataformes el 25 d'agost als Estats Units a través de Quiver Distribution.

Aquesta producció de baix pressupost serà complicat que tingui distribució a l'estat espanyol, però no la podem descartar en una futura circulació per festivals. El seu tràiler llueix molt bé:





Argument: L'equip de producció d'una pel·lícula de terror que es troba en ple rodatge s'aplega en una privada. Algú dels assistents es disfressa com l'assassí de l'obra, i es dedica a escenificar les seves pròpies escenes de matança. Un a un, el repartiment va morint, fins que es revela la veritable naturalesa de la vetllada.

Joe Knetter i Robert L. Lucas han escrit That's a Wrap, mentre que Marcel Walz (Blind, Pretty Boy) és el director.

El repartiment acull Cerina Vincent (Cabin Fever), Monique T. Parent (Jurassic City), Sarah French (Blind), Gigi Gustin (The Retaliators) i Dave Sheridan (Els Renegats del Diable).

Marcel Walz explica en exclusiva a BD sobre el film que “La meva pel·lícula preferida de tots els temps és Scream de Wes Craven. That's a Wrap és un divertit meta-slasher que mostra el meu amor per aquesta sèrie de pel·lícules combinat amb el meu amor per l'American Horror Story de Ryan Murphy.” Afegeix en relació al component LGTBIQ+ de la pel·lícula “Com a director gai, estic encantat de tenir l'oportunitat de tenir personatges LGBTQ representats.Fins i tot un té un paper clau en una escena que sens dubte farà que la gent parli de com aquesta matança és una cosa que mai havien vist abans. És tan ridícul. m'encanta.”



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris