Tràiler en castellà de 'The Resurrection of Charles Manson' (2023). Estrena 11 d’agost

Frank Grillo (La Purga) protagonitza aquesta pel·lícula d’acció i terror que ha dirigit el seu fill, Remy Grillo.


La distribuïdora YouPlanet estrena als cinemes El Regreso de Manson (“The Resurrection of Charles Manson” títol original), pel·lícula d’acció i terror protagonitzada per Frank Grillo. L’actor de La Purga torna l’11 d’agost a plataformes i avui ja es pot veure el tràiler oficial del film.

Remy Grillo, fill de l’actor, és el director de l’obra, partint d’un guió escrit per Brev Moss i Josh Plasse.

El Regreso de Manson explica com Mitch i Tianna van al desert per passar un cap de setmana romàntic i filmar una audició per a una pel·lícula, però les seves vacances ràpidament es tornen un malson, ja que acaben sent l'objectiu d'un culte que continua amb les creences malvades i les pràctiques assassines de la Família Manson.

Aquest culte creu que pot ressuscitar Charles Manson, a través d'un impactant ritual de sacrifici humà.

El repartiment l’integra Katherine Hughes (Kingdom), Josh Plasse, Will Peltz, Sarah Dumont, Vince Hill-Bedford, Tobias Jelinek, Sydelle Noel i Jaime King.

Algunes opinions d’espectadors que ja han vist la pel·lícula afirmen que té semblances a clàssics del gènere com La Matança de Texas i Els Turons tenen Ulls. De moment, gaudiu del tràiler cortesia de YouPlanet:Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris