Un Doctor Jekyll trans a la nova pel·lícula de Hammer Films

Eddie Izzard

Doctor Jekyll (2023) és una adaptació moderna del clàssic literari de Robert Stevenson.



La mítica productora britànica Hammer Studios ha fet públic el pòster de la nova pel·lícula que presenten aquest any. Es titula Doctor Jekyll, i és una interpretació moderna del clàssic literari de terror L'estrany cas del Dr. Jekyll i Mr. Hyde (1886) de Robert Louis Stevenson. El nou plantejament apostarà per lectures LGTBI.

Joe Stephenson dirigeix el film i en declaracions a Fangoria ha explicat aquest nou plantejament: “Hi ha hagut més de 100 adaptacions cinematogràfiques de la novel·la de Stevenson, però mai hi ha hagut un Dr. Jekyll trans.” Malgrat aquest detall de mostrar un Dr. Jekyll convertit en dona, el director assegura que l'adaptació serà fidel a l'obra original.

La història explica com la Dra. Nina Jekyll fa amistat amb el seu ajudant, en Rob. Junts, hauran d'evitar que Hyde arruïni la vida de Nina.

L'actriu guanyadora d'un premi Emmy Eddie Izzard interpreta Nina Jekyll, mentre que l'estrella ascendent Sctott Chambers és Rob. El repartiment el completa Lindsay Duncan, Jonathan Hyde i Simon Callow.

Aquesta tardor serà estrenada. El pòster és una creació de Creepy Duck Design:


Hammer Films ja va adaptar al cinema la novel·la de Stevenson el 1960, amb Les dues cares del Dr. Jekyll, dirigida per Terence Fishcer i amb l'actor Paul Massie fent de Dr. Jekyll. Va ser el primer gran fracàs comercial de la productora britànica. Onze anys més tard la mateixa productora va tornar a intentar-ho amb El Dr. Jekyll i la seva germana Hyde (1971), en aquest cas apostant pel transvestiment del personatge.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris