A24 anuncia la seqüela 'Talk To Me 2'


“Háblame” (Talk To Me) s’estrena als cinemes aquest divendres 11 d’agost.


Quan falten uns dies per l’estrena als cinemes de Talk To Me (“Háblame” doblada en castellà), A24 acaba d’anunciar que ha donat llum verda a una seqüela. Els directors Danny i Michael Philippou (RackaRacka) tornaran a dirigir Talk To Me 2.

Aquest anunci arriba sostingut pel gran èxit de taquilla que està tenint Talk To Me. Partint d’un pressupost de 4,5 milions de dòlars, avui dia ja ha recaptat més de 25 milions a tot el món, i això sense comptar que en alguns països -com per exemple l’estat espanyol-, encara no s’ha estrenat.

Danny Philippou està escrivint el guió amb Bill Hinzman (Talk To Me).

Talk To Me explica com la solitària adolescent Mia s'enganxa a l'emoció d'invocar esperits utilitzant una mà embalsamada, però quan s'enfronta a una ànima que diu que és la seva mare morta, provoca una plaga de forces sobrenaturals i es debat entre decidir en qui pot confiar: en els vius o en els morts. Sophia Wilde, Miranda Otto, Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Djanji i Zoe Terakes protagonitzen la pel·lícula.

Háblame” s’estrena als cinemes catalans el divendres 11 d’agost gràcies a Diamond Films. No s’ha doblat al català.

I recordeu que, a més de Talk To Me 2, els germans Philippou van rodar en secret una espècie de preqüela basada en la impactant escena d’obertura de Talk To Me. No se sap quan ni com s’estrenarà.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris