El clàssic de culte ‘Street Trash’ (1987) tindrà un remake dirigit per Ryan Krueger


El director de Fried Barry situa l’acció d’aquest remake a Ciutat del Cap, i avisa que “serà crua, hilarant, plena de personatges vibrants i explosions multicolors”.


La comèdia de terror gore Street Trash (1987) tindrà una versió moderna dirigida per Ryan Krueger, el sud-africà que va sorprendre amb Fried Barry (2020) en el que va ser el seu debut al llargmetratge. La pel·lícula ja ha estat rodada i preveu estar enllestida a la primavera del 2024, per a ser estrenada directament a plataforma Screambox.

És una producció Protagonist Studios i Stage Five Films que arriba més de tres dècades després de l’estrena directa al vídeo de Street Trash (coneguda en castellà com “Violencia en Manhattan”) i convertida en un film de culte entre els fans de l’horror més festiu. Quin fan del terror habitual del videoclub no recorda aquells cossos que es convertien en fluids viscosos multicolors, de la brutícia fastigosa dels carrers de Brooklyn i de la decadència social? Ryan Krueger era un gran fan de la pel·lícula quan era petit.

Aquest remake ha estat rodat a Ciutat del Cap (Sud-Àfrica) i és en aquesta ciutat on també se situa l’acció. Un continent nou que busca un missatge més potent. Ho explica Krueger en un comunicat en exclusiva per Variety, que diu “La nostra reinvenció de Street Trash té lloc a Ciutat del Cap, Sud-àfrica, on la creixent divisió entre rics i pobres ha canviat el món tal com el coneixem”.

La història original dirigida per Jim Muro explica com els indigents de Brooklyn són víctimes d’un complot que pretén exterminar-los. Ho fan facilitant-los alcohol tòxic, que literalment els fon i converteix en un líquid viscós.

Segons les primeres informacions la intenció de Krueger és de mantenir la premissa original plasmant la repugnant decadència dels indigents. Ara bé, també avisa “la nostra reinvenció presenta nous i emocionants elements de la trama que donen a la pel·lícula molts girs i voltes estranyes”. Afegeix “La nostra versió de 'Street Trash' serà crua, hilarant, plena de personatges vibrants i explosions multicolors de grandesa enganxosa”.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris