El nou Toxie del remake 'EL VENJADOR TÒXIC'


És interpretat per Peter Dinklage. La reimaginació contemporània del clàssic de la Troma a càrrec de Macon Blair.


El remake El Venjador Tòxic dirigit per Macon Blair (“Green Room”) serà presentat mundialment al Fantastic Fest d’Austin (Texas) al setembre. Ahir es va anunciar, i l’anunci va anar acompanyat de la primera imatge oficial de la pel·lícula amb la presencia de l’antiheroi Toxie, a més del pòster del film.

Com és evident, el gran interés de l’anunci és la mostra de l’apecte de Toxie, l’antiheroi que salvarà del mal la ciutat de Tromaville no abans sense deixar un rastre de sang desmesurat. El que es veu a la imatge és només la seva silueta, però ja deixa entreveure que el seu aspecte serà diferent del que va construir originalmente la productora Troma als anys 80.

Aquesta reinvenció del clàssic d’acció, humor i terror El Venjador Tòxic produit per Troma l’any 1984, es diu que tornarà a tocar temes mediambientals i que subverteix el gènere dels superherois en la línea de Deadpool. Tal com diu el director Macon Blair “és una reimaginació contemporània” i afageix “no tornarà a explicar la historia que tots coneixem […] però en esperit se sentirà connectada amb l’original.

Sigui com sigui, la pel·lícula explica com el jove oprimit Winston Gooze pateix un accident tòxic que l’acaba convertint en un superheroi d’aspecte repugnant: Toxie.

L’estrella de Joc de Trons Peter Dinklage interpreta en Toxie. Degut al seu tamany reduït fa preveure que Toxie tindrà un aspecte molt diferent de l’original, que era molt alt i fort.

A Dinklage l’acompanyen al repartiment grans noms del cinema com Elijah Wood, Julia Davis, Taylour Paige, Kevin Bacon i Jacob Tremblay.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris