El nou tràiler de ‘IT LIVES INSIDE’ (2023) porta l'horror al folklore indi


La pel·lícula està inspirada en una llegenda demoníaca de l’Índia i una història familiar del director.


Amb tan sols un parell de breus tràilers i algunes opinions positives dels qui ja l’han vist, It Lives Inside es posiciona com un dels títols de gènere de terror més cridaners de l’any. Les primeres imatges mostren terror en estat pur, ideat pels creadors de Get Out i Antebellum.

Ha estat dirigida pel cineasta indi Bishal Dutta, i la seva experiència personal li ha servit d’inspiració per a desenvolupar el guió d’It Lives Inside. Nascut a l’Índia, però establert de ben jove als Estats Units, ha aprofitat una llegenda demoníaca del seu país d’origen i aplicat a una història familiar viscuda pel seu avi. Partint d’aquí, aquest és l’argument:

Sam està desesperada per encaixar a l'escola, rebutjant la seva cultura índia i la família per ser com tots els altres. Quan un esperit demoníac mitològic s'aferra al seu exmillor amic, ha d'acceptar la seva herència per poder derrotar-lo.


Megan Suri (“Jo mai” sèrie TV) interpreta la Sam. El repartiment el completa Neeru Bajwa, Mohana Krishnan, Betty Gabriel, Vik Sahay (“Capitana Marvel”) i Gage Marsh.

Després de ser presentada al festival SXSW d’Austin, It Lives Inside s’estrena als cinemes dels EUA el 22 de setembre. No hi ha data encara per a l'estat espanyol.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris