Es prepara una sèrie basada en la pel·lícula '13 Fantasmes' (2001)


Dark Castle ha presentat a Sony un projecte de sèrie televisiva titulada Thit13en Ghosts, en què cada episodi se centraria en un fantasma diferent.


La productora Dark Castle ha presentat un projecte de sèrie televisiva a Sony titulada Thit13en Ghosts, basada en la pel·lícula 13 Fantasmes que ells mateixos van produir el 2001 amb Steve Beck de director.

Aquest projecte neix de la ment del productor Patrick Mediate i el supervisor d’efectes especials Aaron Mclane ("Soc llegenda"), que col·laborarien amb Dark Castle. La idea darrera aquesta sèrie és la de fer 13 episodis i cada un explicar la història d’un dels tretze fantasmes que apareixien a la pel·lícula del 2001. Els impulsors expliquen “Totes les cultures del món tenen les seves històries de fantasmes i aquesta reinvenció de 13 Fantasmes presenta una mostra internacional d'aquests contes sobrenaturals.”

A més, expliquen en exclusiva a Dread Central que cada episodi tindria la seva propia aparença estilística, que serà explorada pel seu corresponent director. És a dir, cada episodi tindria a un director diferent i aplicaria el seu estil.

Cal recordar que 13 Fantasmes (2001) era un remake del film original del mateix títol dirigit per William Castle el 1960. Aquest cineasta es caracteritzava per aplicar trucs a la sala de cinema que incrementessin l’experiència terrorífica dels espectadors, com per exemple vibracions a la butaca, elements que volaven per la sala, etc. Dark Castle pretén amb Thit13en Ghosts recuperar aquesta idea original a través d’auriculars de realitat virtual perquè el fantasma pugui aparèixer de la televisió.

Ara bé, aquest projecte de sèrie de televisió topa amb l’actual vaga de guionistes i actors, fet pel qual Sony encara no s’ha pronunciat. 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris