'La Maldición del Queen Mary' (2023), terror a bord del famós transatlàntic


El transatlàntic Queen Mary és un dels 10 llocs més encantats d'Amèrica segons la revista Time.


El 2 de febrer s'estrena als cinemes la pel·lícula La Maldición del Queen Mary (títol original "The Haunting of Queen Mary") a través de Diamond Films. Està basada en el popular transatlàntic de la vida real Queen Mary que molts passatgers que hi van navegar deien haver-hi presenciat fantasmes, moviments d'objectes, sorolls estranys als camarots i fins i tot canvis de temperatura sobtats. De fet, segons la revista Time, el Queen Mary és un dels 10 llocs més encantats d'Amèrica.

L'adaptació al cinema d'aquesta llegenda fosca ha anat a càrrec del director Gary Shore ("Dracula Untold"), i es preveu fer una trilogia.

A falta de publicar-se el tràiler en castellà per part de Diamond Films, compartim avui l'internacional en anglès. És aquest:


Ambientada a Halloween de 1938, una família que navega al Queen Mary veu com el seu destí s'acaba entrellaçant amb una altra família que també navega a bord del famós transatlàntic. Tots plegats, s'enreden "violentament" en aquesta història de fantasmes. El guió ha estat escrit per Stephen Oliver i Tom Vaughan, i revisat per Gary Shore.

Alice Eve ("Star Trek Into Darkness"), Joel Fry ("In the Earth"), Nell Hudson ("Texas Chainsaw Massacre"), William Shockley i d'un premi BAFTA Lenny Rush ("Am I Being Unreasonable?") protagonitzen La Maldición del Queen Mary.

Aprofitant que citem a Diamond Films, aquesta empresa també distribueix als cinemes l'estat espanyol Háblame, la pel·lícula de terror que molts apunten com el film de l'any. Estrena 11 d'agost.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris