La maledicció del quatre al Fantboi 2024

  


El 4t Fantboi presenta temàtica i dates de celebració.


El Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi de Llobregat, el Fantboi, ha presentat avui el leitmotiv de la seva quarta edició: 'Only happens in Japan' (“només pasda al Japó” traduït al català). Una temàtica que ambientarà certamen que se celebrarà entre els dies 6 i 9 de juny de 2024.

"La idea sorgeix perquè serà la nostra quarta edició, i al Japó el número quatre és el de la mala sort pel fet que, encara que els kanjis de “quatre” i “mort” són diferents, la pronunciació és molt similar. I això només passa al Japó”, explica Hugo Cobo (director del Fantboi). I és que el pròxim Fantboi tindrà el Japó molt present i es projectaran algunes pel·lícules amb històries que, per descomptat, “només passen al Japó”. No s'han citat títols.

Al marge del número quatre i la mort, els organitzadors ja s'estan preparant per a la nova edició, i per això l'obertura de convocatòria de llargmetratges i curts tindrà lloc des de l'1 de setembre del 2023 al 4 del 4 del 2024. Tothom pot inscriure la seva obra i optar a aconseguir els preuats premis al millor llargmetratge, millor curtmetratge o el millor curt Sang Boi.

Per a més informació pots visitar la pàgina oficial del festival: http://fantboi.com/

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris