'Megalodon: The Frenzy', la resposta de The Asylum a l’èxit de l’estiu

Fins a cinc megalodons ataquen a les persones en aquest “mockbuster” protagonitzat per Caroline Williams i Eric Roberts.


La Resposta de la productora The Asylum a l’èxit cinematogràfic estiuenc d’enguany, Megalodon 2: La Fosa, es titula Megalodon: The Frenzy. Sí, la productora nord-americana especialitzada en “mockbusters” (paròdia d’una pel·lícula de gran èxit comercial) ha preparat una sharksploitation (film d’explotació de la temàtica dels taurons) basada en la pel·lícula protagonitzada per Jason Statham, i que promet un divertidíssim entreteniment.

Ha estat dirigida per Brendan Petrizzo i escrita a sis mans per Ryan Ebert, Marc Gottlieb i Bill Hanstock. Pel que fa a la trama, només us direm que a diferència de l’original Megalodon: The Frenzy apareixen fins a cinc Megalodons! Guaiteu el tráiler:


El repartiment acull talents en hores baixes com Caroline Williams (La Matança de Texas 2) i el guanyador d’un premi Oscar Eric Roberts (Runaway Train). També hi apareixen Jessica Chancellor, Jeff Daniels, Alex Trumble, Javier Luna, Ben Formella, Chase Hamilton, Jordan Hubbard, Victoria Grant, Sharon Desiree, Liam Hawley, Jordy Tulleners i Sarah Fraser.

Els taurons gegants assassins arribaran a les plataformes digitals d’Estats Units el 18 d’agost.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris