'MINORE', una immersió a la bogeria lovecraftiana


Una pel·lícula grega que barreja l’horror i la comèdia basant-se en l’obra d’H.P. Lovecraft.


L’obra de l’escriptor H.P. Lovecraft ha estat adaptada nombroses vegades al cinema, i a més, també ha servit d’influència per a incomptables cineastes d’arreu del món. Un dels darrers ha estat el grec Konstantinos Koutsoliotas, que presenta enguany Minore, una immersió a la bogeria lovecraftiana.

Es tracta d’una comèdia de terror la qual ja disposa de tràiler oficial, on apreciem elements que caracteritzen l’obra de l’autor de Providence: un port costaner, criatures monstruoses amb tentacles que sorgeixen del fons de l’oceà, molta ciència, ocultisme, una población maleïda, així com escenes d’horror plenes de gore.

La història desenvolupa tots aquests elements citats, centrant-se en un poble costaner grec on comencen a aparèixer unes criatures amb tentacles del fons del mar i amenacen la població. Mentre l’horror s’apodera de la gent, apareixen uns improbables herois: uns músics, un Mariner, un culturista i una àvia lluitadora. Ells són l’última esperança.

El repartiment de Minore es compon per Davide Tucci, Daphne Alexander, Nicolas Bravos, Constantin Symsiris, Christos Callow, Efi Papatheodorou i Igor Górewicza.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris