'MY ANIMAL', un drama romàntic amb licantrops

 


Una òpera prima canadenca que ha estat catalogada als Estats Units amb una “R” per contingut sexual, drogues i violència.


Paramount ha anunciat que aquest setembre estrenaran My Animal, pel·lícula romàntica amb homes llops que es va poder veure al darrer festival de Sundance i Fantasia. El 8 de setembre s’estrena als cinemes nord-americans mentre que a Espanya haurem d’esperar.

Amanda Stenberg (“Bodies Bodies Bodies”) protagonitza My Animal, al costat d’altres restres com Bobbi Salvör Menuez (“Animals Nocturns”), Stephen Mchatie (“300”), Heidi Von Palleske (“Rabid” remake), Cory Lipman i Joe Apollonio.

La cineasta Jacqueline Castel debuta amb My Animal, una producció canadenca. Ella adapta un guió escrit per Jae Mattews el qual desenvolupa aquest argument:

Heather, una portera adolescent, s’enamora de Jonny, un atractiu però turmentat patinador. A mesura que la seva relació s'avança, els desitjos de Heather xoquen amb el seu secret més fosc, obligant-la a controlar l'animal que porta a dins.


Malgrat que My Animal és un film amb romanticisme i drama, més enllà del terror, la pel·lícula ha estat qualificada als Estats Units com a "R" (menors acompanyats) per: "Llenguatge, contingut sexual, nuesa, una mica d'ús de drogues i violència".


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris