Platja d’Aro es prepara per a l’11è FiraFan, la fira de col·leccionisme freak


Arocinema organitza una nova edició del FiraFan, que se celebra aquest diumenge 6 d’agost.


Ets fan d’alguna cosa? Cinema, còmics, videojocs, música, literatura… Estem convençuts que si, i per això no pots deixar passar l’ocasió que se’t presenta aquest cap de setmana a Platja d’Aro. El diumenge 6 d’agost arriba l’11ª edició de FiraFan, la fira de col·leccionisme freak.

Aquesta és una fira que se celebra anualment a Platja d’Aro on pots comprar o vendre productes relacionats amb la teva passió. Hi té cabuda tot allò que genera el col·leccionisme fanàtic, com poden ser els DVD/Blu-ray, els pòsters, figures de col·leccionisme, objectes de disseny, etc. Uns productes que seran exposats en diferents paradetes, tant d’empreses especialitzades com de particulars que volen vendre part de les seves col·leccions.

El FiraFan se celebra al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Girona). Es tracta d’un espai cobert, i l’accés al recinte és gratuït. A més, la fira també ofereix Servei de bar i menjar a l’interior.

Horari de 10 a 20 h. Aforament limitat.

Aquest esdeveniment és organitzat pel col·lectiu Arocinema, els mateixos que organitzen per Nadal la QuinaFreak també a Platja d’Aro.

https://www.arocinema.com/

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris