'Psycho: The Lost Tapes of Ed Gein', la docusèrie basada en l’assassí en sèrie de Plainfield


MGM+ estrena Psycho: The Lost Tapes of Ed Gein el 17 de setembre.


El canal de televisió per cable MGM+ estrenarà la docusèrie Psycho: The Lost Tapes of Ed Gein, centrat en la figura del popular assassí en sèrie de la localitat de Plainfield (EUA) que va ser acusat d’assassinat i profanació de cadàvers. Aquesta sèrie documental segueix les passes de l'assassí que va acabant inspirant pel·lícules com La Matança de Texas, Psicosis o El Silenci dels Anyells, entre altres.

A través dels episodis l’espectador serà transportat a l’Amèrica Central de finals dels anys cinquanta, i endinsat en la vida i ment perversa d’Ed Gein. La idea de tot plegat és la d’explorar l’educació de Gein i el grau de responsabilitat de la seva mare Augusta amb l’evolució monstruosa del seu fill. També es tocaran temes com la profanació de tombes, els assassinats comesos a Bernice Worden i Mary Hogan, el seu arrest policial, la casa dels horrors on vivia, procés judicial i la seva reclusió en una institució psiquiàtrica fins a la seva mort de càncer el 1984.

En l’anunci, MGM+ promet noves revelacions i gravacions mai abans escoltades.

Psycho: The Lost Tapes of Ed Gein és una producció de Roots Productions, i dirigida per James Buddy Day. MGM+ estrenarà la sèrie el 17 de setembre, però també Amazon en té els drets per arreu del món.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris