'SATANIC HISPANICS', l’antologia d’històries de terror dirigides per directors llatinoamericans


Mike Mendez, Demián Rugna, Eduardo Sánchez, Gigi Saul Guerrero i Alejandro Brugués expliquen cinc llegendes fosques hispanes.


Una selecció dels millors directors llatinoamericans especialitzats en gènere de terror uneixen esforços a Satanic Hispanics, una pel·lícula que agrupa cinc historietes de terror fetes per ells. La voluntat del film és la de parlar de llegendes llatinoamericanes.

Els directors són Mike Mendez (Big Ass Spider!), Demián Rugna (Aterrados), Eduardo Sánchez (El Projecte de la Bruixa de Blair), Gigi Saul Guerrero (Bingo Hell) i Alejandro Brugués (Juan de los Muertos). De tots ells, només Demián Rugna ha escrit el guió de la seva història, la resta les han escrit Alejandro Mendez, Pete Barnstrom, Lino K. Villa, Shadan Saul i Raynor Shima.

Malgrat que Satanic Histpanics és una antologia d’històries, hi ha una premissa argumental que les uneix. És la següent:

Quan la policia aplana una casa a El Paso, la troben plena de llatins morts i només un supervivent. És conegut com El Viatger, i quan el porten a l'estació per interrogar-lo els diu que aquestes terres estan plenes de màgia i parla dels horrors que ha trobat en el seu llarg temps en aquesta terra, de portals a altres mons, criatures mítiques, dimonis i els morts vivents.


El 14 de setembre s’estrena als cinemes nord-americans després d’haver recorregut alguns festivals de gènere. No hi ha data a l’estat espanyol.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris