'Sharknado' s’inspira en Barbie per celebrar la reestrena del film als cinemes


Celebra el seu 10è aniversari amb un muntatge nou que implica més morts, més taurons i millors efectes especials.


Enguany la pel·lícula Sharknado compleix 10 anys de la seva estrena i per aquest motiu s’estan celebrant diferents actes per commemorar l’efemèride. Aquesta delirant saga de pel·lícules que barregen tornados i taurons ha estat una de les més exitoses de les estrenades directament a plataformes en els darrers anys.

Fins ara la primera celebració s’ha fet a la plataforma Shudder especialitzada en cinema de terror (no disponible a Espanya), on s’han afegit al seu catàleg totes les pel·lícules de la saga. També s’ha celebrat una marató de tota la sèrie al canal Syfy. El plat fort serà el dia 15 i 16 d’agost, quan Sharknado s’estrenarà als cinemes dels Estats Units.

És precisament per l’estrena de Sharknado als cinemes que s’ha publicat un nou pòster del film inspirat en Barbie, el fenomen d’èxit mundial que ja ha superat els 1000 milions de dòlars de recaptació a taquilla. Un cartell bromista alhora que intenta fer-se notar en una cartellera farcida de grans produccions com Oppenheimer, Megalodón 2 o la citada Barbie. És aquest:



El muntatge de Sharknado que es podrà veure als cinemes és completament nou. Ha estat remasteritzat amb centenars de nous efectes especials, el que implica noves morts, noves emocions, nous taurons i més bogeria. Per tant, un acabat que millorat els efectes digitals del telefilm estrenat fa deu anys. Aquest és el tráiler:


Sharknado és una producció de The Asylum de 2 milions de dòlars escrita per Thunder Levin i dirigida per Anthony C. Ferrante. Explica com un tornado marí aixeca taurons de l’oceà i els escampa per Los Angeles. Va ser protagonitzada per Ian Ziering, Guillermo Dolz Barea, Tara Reid, Aubrey Peeples i John Heard.

A l’estat espanyol va ser estrenada a la cadena de televisió La Sexta el 24 de desembre de 2013. Posteriorment s’ha editat en DVD.

El juliol de 2014 arribaria la seqüela Sharknado 2: The Second One i el juliol de 2015 Sharknado 3: Oh Hell No!, també dirigida Anthony C. Ferrante. El 2016 seria el torn de Sharknado: The 4th Awakens, dirigida un cop més per Anthony C. Ferrante. L’agost de 2017 arribaria Sharknado 5: Global Swarming, també dirigida per Anthony C. Ferrante. Finalment, l’agost de 2018 es va estrenar la darrera de la sèrie, Sharknado 6: The Last Sharknado: It's About Time.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris