Terror dins d’una mina a ‘GUEULES NOIRES’ de Mathieu Turi


El director d'El Tub torna enguany amb un film que barreja una mina, la foscor, i una criatura monstruosa.


Des de França arriba aquesta tardor Gueules Noires (“The Deep Dark” en anglès), la nova pel·lícula de terror de Mathieu Turi (“Hostile”, “El Tub”) que promet una combinació entre l’argument de Sant Valentí Sagnant amb una criatura monstruosa lovecraftiana.

La pel·lícula s’estrenarà a França el 29 de novembre i ja disposa de tràiler oficial en francès. Val a dir que, tenint en compte que les dues anteriors obres de Mathieu Turi han estat presentades al Festival de Sitges, és molt possible que abans de la seva estrena a França la puguem veure al festival català.

Gueules Noires se situa al nord de França de 1956. Una banda de miners es veuen obligats a portar un professor a prendre mostres a mil metres sota terra. Després que una esllavissada els impedeix tornar a pujar, descobreixen una cripta d'una altra època i, sense saber-ho, desperten una cosa que hauria d'haver quedat adormida.

Fulltime Studio produeix el film, la mateixa empresa que El Tub. Segons el director “[la pel·lícula] és una barreja de terror i aventura, en la millor tradició d’històries de H.P. Lovecraft, però ambientades en una realitat francesa.

El repartiment l’integra Samuel Le Bihan (“Frontière(s)”), Amir El Kacem, Thomas Solivérès, Jean-Hugues Anglade (“Killing Zoe”), Marc Riso, Bruno Sanches, Diego Martin (“REC: Gènesis”), i Philippe Torreton. I si, heu llegit bé, no hi ha cap noia al repartiment.


Amb motiu de la presentació d'El Tub (Meandre) al Festival de Sitges 2020 vam entrevistar Mathieu Turi. En aquest enllaç podeu llegir l’entrevista.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris