'V/H/S/85': més VHS ara als anys vuitanta


David Bruckner, Scott Derrickson, Gigi Saul Guerrero, Natasha Kermani, i Mike P. Nelson són els directors de la sisena pel·lícula de la saga de terror V/H/S.


Ahir es va anunciar el line-up del festival Fantastic Fest d’Austin, un dels més importants del món en gènere fantàstic, i entre les pel·lícules seleccionades es troba l’esperada V/H/S/85. Aquesta esperada nova seqüela de la franquícia V/H/S serà presentada mundialment a Austin entre els dies 21 i 28 de setembre.

L’anunci ha anat acompanyat de la publicació de la primera imatge oficial, la qual podeu veure a la capçalera. Forma parta d’una de les cinc històries curtes que integren aquesta antologia de curts de terror dirigits per directors de renom internacional en l’actualitat, com David Bruckner (Hellraiser), Scott Derrickson (“Sinister”), Gigi Saul Guerrero (“Bingo hell”), Natasha Kermani (“Lucky”), i Mike P. Nelson (“Wrong Turn: Camí a l’infern”).

Les cinc històries que es desenvolupen als anys vuitanta. Aquest detall el matisa el Fantastic Fest descrivint aquesta producció que fins ara se’n sabien poques coses. Diuen “La icònica sèrie de metratge trobat torna amb una varietat d'ensurts sagnants i explosius ambientats en una dècada obsessionada amb els assassins en sèrie i el pànic satànic”.

V/H/S/85 s’uneix a una saga de pel·lícules que barregen els VHS, històries de terror, i cineastes emergents, composta per V/H/S, V/H/S/2, V/H/S: Viral, V/H/S/94, V /H/S/99 i la pel·lícula derivada SiREN.

Shudder, Studio71, Cinepocalypse i Bloody Disgusting són els distribuïdors i productors de V/H/S/85. També participen com a productors els cineastes David Bruckner (Hellraiser), Radio Silence (Scream V i VI) i James Harris.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris