'V/H/S/85' trĂ iler oficial


La sisena entrega de la saga V/H/S aques cop contextualitzada als anys vuitanta.


Shudder ha publicat el trĂ iler oficial de V/H/S/85, la nova entrega de la saga V/H/S que serĂ  presentada mundialment al festival SXSW d’Austin (21-28 de setembre). Posteriorment, seria estrenada a la citada plataforma de streaming el 6 d’octubre en temporada de Halloween. Tindrem una presentaciĂ³ prèvia al Festival de Sitges? Ho desitgem.

Aquest primer avançament de V/H/S/85 aporta escenes de les cinc histĂ²ries de por que formaran la pel·lĂ­cula. Cinc histĂ²ries, totes elles contextualitzades als anys vuitanta, dirigides per talents com David Bruckner (“Hellraiser”), Scott Derrickson (“Sinister”), Gigi Saul Guerrero (“Bingo Hell”), Natasha Kermani (“Lucky”), i Mike P. Nelson (“Wrong Turn: CamĂ­ a l’infern”).

Les dues anteriors entregues de la saga, que recordem sĂ³n V/H/S/94 y V/H/S/99 , van ser estrenades a Shudder el mes d’octubre del 2021 i 2022 respectivament. Per tant, cada any estem tenint una nova entrega de V/H/S. En total, la saga es compon de 6 pel·lĂ­cules.

Shudder, Studio71, Cinepocalypse i Bloody Disgusting sĂ³n els distribuĂ¯dors i productors de V/H/S/85. TambĂ© participen com a productors els cineastes David Bruckner (Hellraiser), Radio Silence (Scream V i VI) i James Harris.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris