'ZOMBIE TOWN', nova adaptació al cinema d’un conte de R.L. Stine


Dan Aykroyd i Chevy Chase protagonitzen aquesta història d’adolescents i morts vivents basada en el llibre escrit pel creador de la sèrie Pànic (Goosebumps).


Aquest any arribarà una nova adaptació al cinema d’un conte escrit per R.L. Stine, qui el creador de la popular col·lecció de llibres juvenils de terror Pànic (Goosebumps) que es va popularitzar als anys noranta. El conte en qüestió és Zombie Town, publicat el 2012 i mai traduït al català, i no pertany a la citada sèrie Pànic.

La pel·lícula ja està feta i Viva Pictures l’estrenarà als cinemes canadencs i nord-americans l’1 de setembre. No hi ha informació sobre una estrena a Espanya. Podeu veure el tràiler oficial:



Zombie Town és una producció canadenca de Trimuse Entertainment dirigida per Peter Lepeniotis, partint d’un guió escrit per ell mateix amb la col·laboració de Michael Samonek i Michael Schwarts. Lepeniotis és un contrastat animador al cinema partícip a obres com Càsper (1995), Toy Story 2 (1999) o Fantasía 2000 (1999), a més d’haver dirigit pel·lícules també infantils com Sola en casa (2017).

La història explica com l’Amy (Madi Monroe) i Mike (Marlon Kazadi) desenterren una maledicció centenària quan projecten una misteriosa bobina de pel·lícula. El duet ha de localitzar un cineasta infame (Dan Akroyd) i navegar per una ciutat de zombis famolencs per salvar el món.

R.L. Stine participa en el repartiment com a actor extra.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris