'Blood and Snow': Un thriller de terror canadenc sobre un estrany meteorit

blood and snow 2023

L'empresa especialitzada en cinema de terror Black Mandala presenta una nova pel·lícula de terror.



Un meteorit a la Tundra Àrtica


El segell Black Mandala continua ampliant el seu catàleg amb Blood and Snow. Aquesta és una pel·lícula de terror canadenca dirigida per Jesse Palangio que ha estat seleccionada per prestigiosos festivals de cinema de gènere internacionals, com el HorrorHound, el festival de Chicago i al Haunted House, aquest últim essent nominada a la Millor Pel·lícula.

Blood and Snow explica com dos científics descobreixen l’impacte d’un meteorit a la Tundra Àrtica. Per desgràcia, un d’ells mor i l’altre queda ferit. La supervivent acaba sent atesa a una base propera, mentre els membres que l’ocupen intenten esbrinar què li ha passat. La supervivent pot ja no ser la persona que creuen que és.

Aquesta història ha estat escrita per Rossa McPhillips i Simon Phillips, dos habituals del cinema de Black Mandala.

Michael Kraetzer, Nicolás Onetti, Sayf Aram, Ken Bressers, Gill Holland, Michael Mohan Joshua, Rabia Mustafa, Kelly Schwartz, Jeremy Sheldon i Willkie Ventures són els productors del film, que ha disposat d’un pressupost de gairebé 1 milió de dòlars. Ha estat rodada a Ontario, al Canadà, per l’empresa Dystopian Films.

El repartiment és ple de cares conegudes del cinema de terror indie, com són Simon Phillips (“Butchers”, “The Witcher”); Vernon Wells (“Comando”, “MacGyver”); Anne-Carolyne Binette (“Deinfluencer”); Blake Canning (“Butchers”); Michael Swatton (“Ash $ Dust”) i Brianna Ripley.

És evident que l’argument de Blood and Snow està molt influenciat pel clàssic La Cosa de John Carpenter. Podeu veure el tràiler oficial a continuació gràcies a Black Mandala i comprovar aquestes semblances, aprofitant que s’estrena a plataformes el 6 d'octubre de 2023.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris