'Cello': Noves imatges de l'esperada pel·lícula de terror de Darren Lynn Bousman


Una pel·lícula rodada entre Aràbia Saudita i la República Txeca amb un repartiment compost per estrelles del cinema internacionals, com Jeremy Irons i Tobin Bell.



Música per morir-se.


El 8 de setembre es va fer la presentació mundial de Cello a la ciutat de Riad (Aràbia Saudita) esgotant entrades. És la nova pel·lícula de terror de Darren Lynn Bousman (Saw 2-4, Spiral), una producció feta amb petrodòlars en què un violoncel serveix d'instrument per a canalitzar l'horror.

Mentre la pel·lícula espera la seva distribució internacional prevista a partir de desembre, ahir es van publicar dues esgarrifoses noves imatges oficials del film.

Una producció amb capital d'Aràbia Saudita que és també el país d'origen del guionista del film, l’anomenat Turki Al Alshikh. Aquest guionista ha adaptat al cinema la novel·la d'èxit que ell mateix va escriure fa uns anys i que Darren Lynn Bousman ha dirigit. La història explica com un aspirant a violoncel·lista descobreix que el cost del violoncel és més traïdor del que pensava.

El guanyador d’un Oscar Jeremy Irons (El misteri von Bülow) protagonitza Cello al costat de Tobin Bell (Saw); per la seva part, les estrelles del cinema àrab Samer Ismail (The Day I Lost My Shadow) i la saudita Elham Ali (Zero Distance) també hi participen. Ni Jeremy Irons ni Tobin Bell apareixen en les noves imatges presentades.

Cello ha estat rodada a la República Txeca i l’Aràbia Saudita combinant l'anglès i l'àrab. En total han estat 250 persones implicades en la producció, provinents de països tan diferents com els Estats Units, Aràbia Saudita, Líban, Canadà, Itàlia, Egipte, Àfrica, Índia, Irlanda, Tunísia, Jordània, Dubai i el Regne Unit.

El repartiment el completa gent àrab com són Suad Abdullah, Ibrahim Samman, Muhanad Al-Hamdi, Fahad Alqahtani, Baraa Alem i Ghassan Massoud.

Descobreix les dues noves imatges de Cello de Lynn Bousman, la primera com a capçalera d'aquesta entrada i la segona a continuació:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris