'Cuando los amos duermen': Una sagnant història de vampirs al Festival de Sitges 2023

Cuando los amos duermen
Ivan Massagué a Cuando los amos duermen

Una coproducció catalana protagonitzada per Ivan Massagué, Llum Barrera, Juli Fàbregas i Manuela Velasco, entre altres.



Talent català i vampirs


Fora de competició al Festival de Sitges 2023 serà presentada mundialment Cuando los amos duermen, una coproducció catalana-mexicana feta per la companyia barcelonina Magno Entertainment SL amb la col·laboració de Sula Films i Media Solutions Partners. Es tracta d’una pel·lícula de vampirs rodada en castellà pel cineasta Santiago Alvarado (“Menéndez: El día del señor”), i que acull un repartiment ple de cares conegudes pel públic.

Desenvolupa una història de vampirs protagonitzada per un humil matrimoni que cuida els terrenys i la casa del seu senyor, que resulta ser un vampir. Generació rere generació s’encarreguen de cuidar-lo. Pel que fa al vampir, no és del tot comú: només s’alimenta amb la sang de gent dolenta. Tots plegats fins i tot es consideren una família. Tot marxa amb normalitat fins que una nit reben la inesperada visita del Baró, un vampir encara més antic, el qual complicarà les coses tant al matrimoni com al seu senyor.

Ramon Salas ha tornat a col·laborar amb Santiago Alvarado en l’escriptura del guió, de la mateixa manera que ja ho va fer amb anteriors treballs del director, com Capa Caída i Menéndez: El día del Señor. Cuando los amos duermen és la tercera pel·lícula del director.

El repartiment el compon principalment actors i actrius catalans com Llum Barrera (“Polseres Vermelles”), Juli Fàbregas (“Menéndez: El día del Señor”), Ivan Massagué (“El Hoyo”), Jordi Diaz (“El Cor de la Ciutat”) i Mireia Aixalà (“Lo Cartanyà”), a més de Manuela Velasco (“REC”), Diana Garcia i Pablo Guisa Koestinger. Aquest últim un actor habitual del cinema de terror llatinoamericà més recent havent participat a films d’èxit com Huesera, La Exorcista i Mal de Ojo, entre molts altres.

Cuando los amos duermen va ser presentada al Festival de Canes 2023, en el Fantastic Pavilion. Manticora Distribución va adquirir-ne els drets per a les vendes internacionals. No hi ha data d’estrena a cinemes/plataforma.

La presentació mundial es fa al Festival de Sitges, tal com indicàvem a l’inici. Ha estat seleccionada per la secció Panorama fora de competició, i es podrà veure el dissabte 14 d’octubre a les 01:00 a la sala Casino Prado, en una marató de vampirs acompanyada del film Mimì - Prince of Darkness i els curtmetratges The Vourdalak i Los Cómplices. Aquest últim curt també protagonitzat per Ivan Massagué.

Tràiler oficial:

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris