Doraemon es passa al terror en un nou manga


Un nou manga de Doraemon especial de terror que ha estat publicat recentment al Japó.


El gat còsmic Doraemon continua sent un personatge popular al Japó després de més de cinc dècades de publicació del manga creat per Fujiko Fujio. Nous còmics continuen apareixent a les llibreries, i la darrera sèrie que s'està publicant és una titulada “Topoteki Doraemon”.

Per què us expliquem això? Ben senzill, aquesta sèrie acaba d’arribar a la setena publicació, i es tracta d'un especial de gènere de terror que es titula “Zokuzoku Bururu Horror Edition”. Aquest manga inclou quinze nous episodis de Doraemon tots ells annexats per un fil argumental comú, com és una màquina d’en Doraemon que converteix en aterridor el que l’envolta depenent de com s'utilitza i dels personatges que es deixen portar per ella.

Més enllà de les historietes protagonitzades pel gat còsmic, en Nobita, Suneo, Gegant i Shizuka, el final del llibre inclou un comentari de Junji Ito, el conegut artista creador de populars mangues de terror com Uzumaki i Tomie.

Aquest volum especial de Doraemon titulat “Topoteki Doraemon” es va publicar el 28 d’agost al Japó amb dues edicions diferents: una estàndard i una especial. L’especial inclou un pòster que brilla en la foscor en format A3. No cal dir que per ara només es poden comprar al Japó.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris