El remake del clàssic 'Spider Baby' presenta pòster


Una reimaginació d’aquest clàssic de culte que va inspirar cineastes com Tobe Hooper, Wes Craven i Rob Zombie, a mans del director independent Dustin Ferguson.


La pel·lícula de culte Spider Baby tindrà un remake dirigit per Dustin Ferguson. Es tracta d’una reimaginació d’aquest clàssic de l'American Gothic que Jack Hill va dirigir el 1964 (però es va estrenar el 1968) i que tant va influir a posteriors clàssics com La Matança de Texas. La pel·lícula ja està feta i prepara la seva estrena per Halloween als Estats Units.

Dustin Ferguson és un director especialitzat en cinema mockbuster de sèrie Z, semblants als de la productora The Asylum. Seves són pel·lícules com Ebola Rex, Mega Ape i RoboWoman, totes elles apostant per la comèdia, la violència, metratges curts i pinzellades eròtiques, i tot produït amb molt pocs diners. Un total de més de cent pel·lícules que preserven un estil comú.

De fet, Spider Baby és la pel·lícula número 140 de la filmografia de Ferguson, i potser la més important. La seva empresa SoCal Studios n’ha comprat els drets a Jack Hill (fins ara propietari dels drets) per fer el renake, i a més n’ha fet del veterà cineasta productor executiu.

A la pel·lícula original s’explicava com en una casa al mig del camp hi viu una família disfuncional, afligida per una estranya i única malaltia, que condueix els membres de la mateixa a una degeneració progressiva tant mental com física, convertint-los en gairebé caníbals psicòpates.

El remake tindrà un argument diferent. L’oficial només diu que un parell de parents cobejosos intenten recuperar la propietat de Merrye, però els fills endogàmics protegiran la seva llar i el seu llinatge sigui com sigui.

L’actriu Beberly Washburn, qui va interpreta l’”Elizabeth” al film original, ara torna al repartiment però amb un nou rol. També hi és Ron Chaney, el net del llegendari Lon Chaney Jr., aparició de la qual serveix per rendir homenatge a la participació del seu avi al film de Jack Hill amb el personatge de “Bruno”.

A més a més, hi apareix la llegendària reina del crit Brinke Stevens (“Grandma’s House”) i Robert Mukes (“La casa dels 1000 cadàvers”).

Malgrat que el remake de Spider Baby està fet i espera la data d’estrena, està en marxa una campanya a Indiegogo per ajudar a cobrir les despeses de la postproducció. L’objectiu és aconseguir 15.000 $

Dustin Ferguson promet un homenatge respectuós amb el film original de 1967. No dubtem que la presència de Jack Hill servirà per garantir aquest respecte, però el tràiler oficial ens genera moltes qüestions en tots els sentits… valoreu vosaltres mateixos/es:



Spider Baby va servir d’influència per a cineastes com Tobe Hooper, Wes Craven i Rob Zombie. De fet, el citat Zombie, va reconèixer que aquesta pel·lícula és una de les seves preferides i que el va inspirar per a realitzar La Casa dels 1000 Cadàvers.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris