El TerrorMolins 2023 inaugura amb 'La Mesita del Comedor' i tanca amb 'Mudbrick'

La mesita del comedor
Imatge de La Mesita del Comedor

La segona pel·lícula de Caye Casas inaugurarà el 42è TerrorMolins el 3 de novembre, a Molins de Rei.




Inauguració catalana


La 42ª edició del TerrorMolins s'inaugurarà amb la projecció de La mesita del comedor, una de les pel·lícules catalanes més premiades d’enguany. Aquest film dirigit pel terrassenc Caye Casas és una comèdia de terror protagonitzada David Pareja i Estefanía de los Santos, i que s’ha vist a alguns dels festivals del gènere més importants del circuit internacional, com el BIFFF de Brussel·les, Fantaspoa de Porto Alegre o el Macabro de Mèxic.

Aquest és el segon treball de Caye Casas després de l’aclamada Matar a Diós, guanyadora del Gran Premi del Públic al Festival de Sitges 2017. La pel·lícula explica la baixada als inferns d’una parella de pares primerencs a partir de la compra d’una tauleta de menjador aparentment inofensiva. Aquesta pel·lícula de terror costumista és protagonitzada per Itziar Castro, Claudia Riera, David Pareja, Eduardo Antuña, Estefanía de los Santos, Emilio Gavira, Gala Flores, Josep Riera i Paco Benjumea.

A més de la pel·lícula inaugural del TerrorMolins 2023, també s’ha donat a conèixer la pel·lícula de cloenda. És l’estrena mundial de la producció sèrbia Mudbrick, de Nikola Petrovic. Es tracta d’un film protagonitzat pel britànic Andrew Howard (“Anna”, “Tenet”) sobre un home que, després d’heretar una casa al seu poble natal, a Europa de l’Est, torna als seus orígens per descobrir els secrets del seu passat.

El TerrorMolins 2023 se celebrarà del 3 al 12 de novembre a Molins de Rei, i les pel·lícules i curtmetratges es projectaran a la sala La Peni. Pots consultar la resta de pel·lícules seleccionades per a l’edició a la web oficial del certamen.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris