John Carpenter dirigirĂ  episodi de 'Suburban Screams': terror als suburbis amb estrena el 13 d'octubre a Peacock

Peacock ha anunciat l'estrena de Suburban Scream el 13 d'octubre, una sèrie de sis episodis que explora els secrets foscos i la maldat indescriptible que de vegades s'amaguen als barris.


suburban screams serie John Carpenter


Torna el mestre del terror


Fa anys que sona la possibilitat que el director John Carpenter torni a dirigir una pel·lĂ­cula, perĂ² fins ahir no s'ha confirmat que ho tornarĂ  a fer. No serĂ  un llargmetratge, sinĂ³ un episodi d'una sèrie anomenada Suburban Screams que s'emetrĂ  a la plataforma Peacock dels Estats Units.

La sèrie ja ha estat rodada, muntada, i espera la seva estrena a Peacock el divendres 13 d'octubre.

Suburban Screams Ă©s una idea original de John Carpenter, prolĂ­fic director, guionista, productor i mĂºsic, responsable de tĂ­tols imprescindibles del gènere de terror com La Cosa i Halloween. Malgrat que encara no s'ha explicat el seu argument, es descriu la sèrie com “s'exploren els secrets foscos i la maldat indescriptible que de vegades s'amaguen sota la superfĂ­cie dels carrers, la gespa de les cuitats i els veĂ¯ns simpĂ tics dels suburbis”. AixĂ² explicat en forma d'episodis independents dirigits tots ells per diferents directors, entre els quals Carpenter n'ha dirigit un.

La sèrie no tindrĂ  un llenguatge cinematogrĂ fic formal basat en la ficciĂ³ estrictament guionitzada, sinĂ³ que aposta, mĂ©s enllĂ  d'escenes cinematogrĂ fiques, per mostrar fotos domèstiques i imatges d'arxiu. És a dir, que es combina el llenguatge visual de les pel·lĂ­cules de terror amb les eines i les tècniques dels documentals.

Els altres directors que participen a Suburban Screams sĂ³n Jordan Roberts, Michelle Latimer i Jan Pavlacky. En total sĂ³n sis episodis.

Per altra banda, John Carpenter Ă©s el compositor de la mĂºsica d'aquesta sèrie de Peacock, de la mateixa manera que ho ha estat en cada una de les pel·lĂ­cules que va dirigir. Storm King Productions i DIGA Studios produeixen el disc "John Carpenter's Suburban Screams".

El darrera vegada que Carpenter va seure a la cadireta de director va ser el 2010 amb The Ward, protagonitzada per Amber Heard, a mĂ©s de dues participacions en la sèrie Masters of Horror amb els episodis 'La fi del mĂ³n en 35mm' (2005) i 'Pro-vida' (2006). Ara bĂ©, la seva carrera musical no s'ha aturat i en els darrers anys ha ofert a Catalunya dos concerts: al Primavera Sound (2016) i a l'auditori del Festival de Sitges (2018).

Celebrem la tornada del mestre del terror al cinema de terror, encara que sigui a la pantalla petita. Esperem amb ganes l'estrena de Suburban Screams el 13 d'octubre a Peacock, malgrat que per gaudir-la a l'estat espanyol haurem d'esperar notĂ­cies. Per ara, gaudiu del trĂ iler.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris