John Carpenter dirigirà episodi de 'Suburban Screams': terror als suburbis amb estrena el 13 d'octubre a Peacock

Peacock ha anunciat l'estrena de Suburban Scream el 13 d'octubre, una sèrie de sis episodis que explora els secrets foscos i la maldat indescriptible que de vegades s'amaguen als barris.


suburban screams serie John Carpenter


Torna el mestre del terror


Fa anys que sona la possibilitat que el director John Carpenter torni a dirigir una pel·lícula, però fins ahir no s'ha confirmat que ho tornarà a fer. No serà un llargmetratge, sinó un episodi d'una sèrie anomenada Suburban Screams que s'emetrà a la plataforma Peacock dels Estats Units.

La sèrie ja ha estat rodada, muntada, i espera la seva estrena a Peacock el divendres 13 d'octubre.

Suburban Screams és una idea original de John Carpenter, prolífic director, guionista, productor i músic, responsable de títols imprescindibles del gènere de terror com La Cosa i Halloween. Malgrat que encara no s'ha explicat el seu argument, es descriu la sèrie com “s'exploren els secrets foscos i la maldat indescriptible que de vegades s'amaguen sota la superfície dels carrers, la gespa de les cuitats i els veïns simpàtics dels suburbis”. Això explicat en forma d'episodis independents dirigits tots ells per diferents directors, entre els quals Carpenter n'ha dirigit un.

La sèrie no tindrà un llenguatge cinematogràfic formal basat en la ficció estrictament guionitzada, sinó que aposta, més enllà d'escenes cinematogràfiques, per mostrar fotos domèstiques i imatges d'arxiu. És a dir, que es combina el llenguatge visual de les pel·lícules de terror amb les eines i les tècniques dels documentals.

Els altres directors que participen a Suburban Screams són Jordan Roberts, Michelle Latimer i Jan Pavlacky. En total són sis episodis.

Per altra banda, John Carpenter és el compositor de la música d'aquesta sèrie de Peacock, de la mateixa manera que ho ha estat en cada una de les pel·lícules que va dirigir. Storm King Productions i DIGA Studios produeixen el disc "John Carpenter's Suburban Screams".

El darrera vegada que Carpenter va seure a la cadireta de director va ser el 2010 amb The Ward, protagonitzada per Amber Heard, a més de dues participacions en la sèrie Masters of Horror amb els episodis 'La fi del món en 35mm' (2005) i 'Pro-vida' (2006). Ara bé, la seva carrera musical no s'ha aturat i en els darrers anys ha ofert a Catalunya dos concerts: al Primavera Sound (2016) i a l'auditori del Festival de Sitges (2018).

Celebrem la tornada del mestre del terror al cinema de terror, encara que sigui a la pantalla petita. Esperem amb ganes l'estrena de Suburban Screams el 13 d'octubre a Peacock, malgrat que per gaudir-la a l'estat espanyol haurem d'esperar notícies. Per ara, gaudiu del tràiler.Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris