Transformació aterradora: 'Mary Had a Little Lamb' esdevé pel·lícula de terror

Mary Had a Little Lamb pel·lícula de terror
 

És una cançó popular anglesa originària del s. XIX que explica com una nena va portar un xai a l'escola i va organitzar un bon xivarri.



Una cançó popular anglesa revisada en clau de terror


Una cançó que també és un conte infantil. Com dèiem, de la mateixa manera que Winnie the Pooh, Peter Pan i la Ventafocs, ara la cançó 'Mary Had a Little Lamb' es convertirà en una pel·lícula de terror. La producció ha estat dirigida per Jason Arber, l'artista d'efectes visuals i animador de la superproducció estiuenca Megalodon 2: La Fosa.

La distribuïdora especialitzada en cinema de gènere fantàstic de baix pressupost Unkork'd Entertainment l'ha adquirit i ja ha presentat pòster i tràiler. També una data d'estrena: 3 d'octubre en Digital i DVD/Blu-ray.

La pel·lícula explica com una presentadora de ràdio i el seu equip es van proposar descobrir la veritat darrere d'algunes desaparicions a través d'un programa de true crime. Aviat aprendran que hi ha molt més per descobrir quan es trobin amb Maria i el seu anyell. Qui sortirà viu d'aquesta casa dels horrors?

L'empresa productora de Mary Had a Little Lamb és la britànica Dark Abyss Productions, els mateixos que han creat altres bogeries de gènere fantàstic com Firenado, Monsternado o Demonic Christmas Tree, aquesta última protagonitzada per un arbre de Nadal assassí... poca broma!

May Kelly, Danielle Scott ("Winnie the Pooh: Blood and Honey") i Christine Ann Nyland protagonitzen la pel·lícula, a més dels secundaris Lila Lasso, Harry Boxley, Charlie Esquér, Mark Sears, Gillian Broderick i Gastin Alexander, aquest darrer l'intèrpret del xai assassí.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris