'Suitable Flesh': Tràiler Oficial de la Nova Pel·lícula de Terror de Joe Lynch

suitable-flesh-trailer

Dels creadors de Re-Animator i Re-Sonator arriba aquesta comèdia de terror inspirada en una història d'H. P. Lovecraft que es podrà veure al Festival de Sitges.



Joe Lynch invoca H.P. Lovecraft


RLJE Films ha publicat el tràiler oficial de Suitable Flesh, l'esperada nova pel·lícula de terror de Joe Lynch que disposa del guionista i actriu protagonista de Re-Animator. Una pel·lícula que serà presentada al Festival de Sitges 2023, unes setmanes abans de ser estrenada a la plataforma Shudder el 27 d'octubre.

Joe Lynch malgrat tenir una carrera irregular és responsable de les respectables Wrong Turn 2 i Mayhem, dues produccions pures de gènere fantàstic que conviden a simpatitzar amb la pròxima Suitable Flesh. Per aquesta ocasió, Lynch invoca H. P. Lovecraft amb aquesta comèdia de terror amb reminiscències a Re-Animator i Resonator. I és què, Dennis Paoli, guionista d'aquests dos clàssics del cinema de terror, ha escrit la història, i fins i tot l'actriu Barbara Crampton (caracteritzada amb les mateixes ulleres de Re-Sonator) apareix a la pel·lícula. Per si no n'hi hagués prou, Brian Yuzna (productor de les originals) exerceix com a productor executiu. Si fos viu, hagués estat dirigida per Stuart Gordon? Aquest és l'argument:

La psiquiatra Elizabeth Derby s'obsessiona a ajudar un jove pacient que pateix un trastorn extrem de la personalitat. Però la porta a un fosc perill ocult mentre intenta escapar d'un destí horrible.

Heather Graham (“Des de l'infern”), Judah Lewis (“Estiu del 84”), Bruce Davison (“X-Men”), Johnathon Schaech (“Quarantine”) i Barbara Crampton (“Re-Animator”) protagonitzen la pel·lícula, un repartiment ple de cares conegudes en el cinema de terror.

Dennis Paoli s'ha basat en el relat d'H.P. Lovecraft "The Ting on the Doorstep" per a escriure Suitable Flesh, una historieta publicada el 1937 a la revista Weird Tales i que destaca per ser la primera de l'escriptor en ser protagonitzada per una dona.

Els que han vist ja Suitable Flesh mostren opinions generalment positives, i destaquen també l'alt contingut eròtic i gore de la cinta. Un còctel interessantíssim que aviat veurem a Sitges.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris