TerrorMolins anuncia 10 pel·lícules de la seva 42a edició

Hostile Dimensions

Una edició dedicada a les Bruixes que se celebrarà del 3 al 12 de novembre a Molins de Rei.


TerrorMolins ha fet públiques les 10 primeres pel·lícules del line-up d'enguany, en una 42a edició que estarà dedicada a les bruixes. Produccions de gènere de terror molt esperades pels fans com Sleep, When Evil Lurks i la première catalana per Perpetrator, es podran veure a Molins de Rei.

El festival se celebrarà del 3 al 12 de novembre, on s'hi podran veure algunes de les millors pel·lícules llargues i curtes de gènere fantàstic i terror internacional, a més d'exposicions, conferències i convidats. Tot plegat amb la col·laboració de La Semana de Terror de Donostia, amb qui el festival compartirà temàtica i activitats.

L'aquelarre conjunt de tots dos festivals portarà a la pantalla de la sala La Peni de Molins de Rei grans títols del gènere de terror. Destaquen entre les anunciades dues produccions asiàtiques: la malàisia Tiger Stripes, d’Amanda Nell Eu, un body horror sobre una nena preadolescent que descobreix un secret aterridor del seu físic; i la coreana Sleep, de Jason Yu, un film que camina entre el terror i l'intriga sobre un home somnàmbul que cada nit que passa té un comportament més estrany i grotesc, davant la preocupació de la seva dona embarassada.

I des d'Argentina també es podran veure dues produccions. La més destacable és Cuando acecha la maldad (When Evil Lurks), de Demián Rugna ("Aterrados"), que explica la història de dos germans que viuen en un poblet rural on un esperit maligne posseeix un home i porta el caos a l’indret. També hi serà Me encontrarás en lo más profundo del abismo (Into the abyss), de Matías Rispau, un film de terror que submergeix l'espectador en un món postapocalíptic d’atmosfera lovecraftiana on un home intenta escapar sense un rumb clar.

De possessions i altres horrors va It Lives Inside, òpera prima de Bishal Dutta, dels productors de Déjame salir, que s’endinsa en el terreny del cinema de gènere amb rerefons social, en una trama sobre una adolescent estatunidenca d’ascendència índia que desferma un poder maligne quan trenca el pot que el retenia. També és una adolescent nord-americana la protagonista de Perpetrator, de Jennifer Reeder, en un coming-of-age literalment salvatge i radicalment feminista que es podrà veure a Molins en première catalana.

El cinema de gènere més histriònic i independent tindrà en Hostile Dimensions i Holy Shit! dos bons representants. Hostile Dimensions, del director de Death of a Vlogger Graham Hughes, és un viatge interdimensional, entre lúdic i terrorífic, sobre dos documentalistes que busquen un grafiter desaparegut; Holy Shit! és una comèdia negríssima sobre un home que es queda atrapat en un lavabo portàtil, com un revers còmic i igualment cruel de la mítica La cabina d’Antonio Mercero.

Per últim s'ha anunciat Vermines, del debutant Sébastien Vanicek, una pel·lícula que situa l'espectador en un barri d’extraradi a França, on a un jove apassionat pels animals exòtics se li escapa una aranya verinosa. Per últim, Malum, d’Anthony DiBlasi, un festival de sang, adrenalina i ensurts on l'últim torn de treball a una comissaria de policia abandonada acabarà sent un infern.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris