'The Jester': el Bufó Assassí que Terroritzarà Halloween

The Jester slahser eduardo sanchez

Eduardo Sánchez ('El Projecte de la Bruixa de Blair') produeix 'The Jester', slasher amb un bufó assassí que terroritzarà la nit d'ànimes.


Un bufó assassí per Halloween


Malgrat que la carrera d'Eduardo Sánchez està centrada en la televisió, el codirector d'El Projecte de la Bruixa de Blair no oblida els seus orígens i puntualment participa d'una manera o altre a produccions cinematogràfiques de gènere de terror. El seu nou treball és The Jester, una pel·lícula slasher on ell exerceix de productor i que està protagonitzada per un bufó terrorífic.

The Jester parteix de tres curtmetratges estrenats el 2016, 2018 i 2019 on es presenta a aquest ésser malvat. Tots tres van ser dirigits per Colin Krawchuk, partint de guions escrits per ell mateix sota la idea original de Michael Sheffield. Aquest mateix equip ha estat l'encarregat de fer ara el llargmetratge.

La pel·lícula s'estrena als EUA el 29 de setembre en alguns cinemes, el 3 d'octubre a plataformes, i el 7 de novembre en Blu-ray. No hi ha data per una estrena a l'estat espanyol.

SINOPSIS: Un ésser malèvol conegut com The Jester (El Bufó) terroritza els habitants d'un petit poble la nit de Halloween, incloses dues germanes allunyades que han d'unir-se per trobar una manera de derrotar aquesta entitat malvada. El camí per derrotar aquest monstre imperi recau en les dues germanes que s'adonen que l'única manera de sobreviure és descobrir com corregir els errors del seu fosc passat.

El repartiment l'integra Matt Servitto (“Els Soprano”), Lelia Symington, Jesse L. Green, Ken Arnold (“Satanic Hispanics”), Mary Jane Pentony, i el guionista Michael Sheffield interpretant el psicòpata The Jester.

La companyia Dread ha compartit pòster i tràiler. Llueixen espectaculars.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris