Crítica de 'The Wrath of Becky': Una Becky més boja torna amb una seqüela explosiva i divertida

The Wrath of Becky 2023


Lulu Wilson torna a encarnar la Becky en aquesta seqüela, ara més forta i salvatge que mai. L'actor Seann William Scott completa el repartiment principal fent de líder d'una organització terrorista d'extrema dreta.





El retorn de la Becky


Si la pel·lícula Becky era una espècie de Sol a Casa violent, la seqüela The Wrath of Becky és com un John Wick. Lulu Wilson torna a interpretar la Becky, una nena intel·ligent, manipuladora, estúpida, enfadada amb el món i que només estima el seu gos de raça Pitbull, però ara allunyada dels seus pares morts i vivint a casa d'una àvia amargada a qui li ha llogat una habitació. Sobreviu treballant de cambrera en una cafeteria, i en el seu temps lliure s'entrena com una militar per a protegir-se.

Com és d'imaginar, a la Becky li venen els problemes sense voler-ho. Una nit, uns clients de la cafeteria on treballa amb els quals ha tingut una situació desagradable, acaben introduint-se de nit a la seva nova llar i assassinen l'àvia amb qui conviu, a més d'agredir i robar-li el gos. Aquest grup d'assaltants pertanyen a una perillosa banda terrorista d'extrema dreta que pretén assaltar l'Ajuntament local i assassinar la senadora.

The Wrath of Becky neix de la idea dels Proud Boys i el seu assalt al Capitoli, canviant les peces per una organització anomenada Homes Nobles i un Ajuntament. Aquesta organització terrorista té un arsenal, i està liderada per un exmilitar interpretat per l'actor Seann William Scott (American Pie), un perillós personatge al qual Becky s'haurà d'enfrontar.

Com a tota seqüela aquí també s'eleva tot un grau, en aquest cas un grau de violència, gore, humor, diversió i originalitat, començant per una Becky ara convertida en una espècie de Rambo que l'apropa a una caricatura der personatge conegut a la primera entrega. La pel·lícula és molt entretinguda, amb molt de ritme i alegria en un metratge curt de 80 minuts, on es desenvolupa l'assalt de la Becky la casa d'aquest grup terrorista el dia abans que aquests executin el seu pla, només per a recuperar el seu gos robat. Explosions, trampes, cops de matxet, enginy, redneks feixistes... insistim que la Becky s'ha convertit en una militar femenina adolescent més boja que mai, que fa servir bazuques i granades per atacar mentre fa botifarres amb els dits per a provocar. Per altra banda, William Scott com a líder dels Homes Nobles, fa una interpretació excelsa que ens remet a la fredor del seu personatge psicòpata de Bloodline, amb una posada seriosa, calmada i elegant, però alhora perillosa, com un ésser intel·ligent que converteix l'antagonista del film en un personatge amb carisma. Val a dir que potser el veiem massa contingut i, per tant, desaprofitat en el seu duel final amb la Becky.

Matt Angel i Suzanne Coote dirigeixen aquesta continuació de Becky que considerem com un exercici per complaure els fans de la primera entrega, convertint el producte en un entreteniment temporal per gaudir i passar a una altra cosa. Una festeta violenta a mig camí entre Sol a Casa i John Wick plena de trampes i morts violentes, amb més gore i festivitat, on els redneks feixistes moren de la manera més bèstia possible. Res de nou narrativament respecte a la predecessora, evidenciant l'estancament del personatge i el conjunt de la saga. Ara bé, és innegable que si un guionista col·loca la Becky en el pitjor lloc possible per a una adolescent, te l'embolica i munta una festa violenta ideal per passar una bona estona.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris