'Extreme Halloween' de Perverse Family

Extreme Halloween Perverse Family


Episodi especial Halloween de Perverse Family, en la 4a temporada d'aquesta sèrie per adults.



Perversió per Halloween


La 4a temporada de Perverse Family està oferint als seguidors d'aquesta websèrie per adults nombroses situacions esbojarrades de sexe extrem, violència i perversió. Cada setmana s'estrena a la web oficial un nou episodi amb noves situacions que impliquen els seus protagonistes: Anna, Suzan, Charlie i Damien, una família disfuncional que ara viu envoltada de luxes gràcies a un premi guanyat a la loteria.

Avui és Halloween, i amb motiu d'aquesta festivitat internacional han publicat un especial titulat Extreme Halloween, on la violència i el sexe es fusionen entre disfresses horripilants inspirades en la família Adams. Aquest és l'argument:

Halloween se celebra en aquesta època de l'any. Les llars pervertides celebren aquest dia a la seva manera. La família Adams tindria enveja en silenci. Ser capaç de follar a una monja i ser beneït divinament amb un squirt és el somni de qualsevol truc o tractament. Gola profunda i amordaçament. La feliç Susan xucla directament a la boca de l'Anna és una celebració extremadament perversa d'aquesta bella festa. Amb trucs o tractes aleatoris que es dediquen a orgies pervertides i, si esteu preparats, podeu unir-vos-hi.

Una celebració de Halloween que acaba en una orgia on es practiquen tota mena de pràctiques sexuals extremes, que van des del fàstic a la violència sexual: pixades, humiliacions, squirts, gola de profunda... una tònica habitual de Perverse Family.

Extreme Halloween és protagonitzat per Brittany Bardot, Anna de Ville, George UHL i Mad Bundy, a més de la participació de Pavel Faun com a avi de la família.

Podeu veure online Extreme Halloween en HD a Perversefamily.com. Cada divendres un nou episodi.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris