'Bloodthirst': Tara Reid i Robert LaSardo són reis vampirs en la nova pel·lícula de Lionsgate



Els nous vampirs de Lionsgate


Lionsgate ha presentat una nova pel·lícula de vampirs titulada Bloodthirst que es pot veure ja a les plataformes Amazon i Vudu, a més de DVD/Blu-ray internacional. Una producció de baix pressupost que, per les imatges del tràiler, sembla invocar el cinema de sèrie B més radical i divertit.

De fet, el repartiment de Bloodthirst aplega noms Tara Reid (American Pie, Sharknado), Robert LaSardo (El Centpeus Humà 3), Costas Mandylor (Mark Hoffman de la saga Saw), Sarah French (Blind), Eileen Dietz (la cara del dimoni Pazuzu a L'exorcista), Elissa Dowling, Bishop Stevens, i Rich Rendon. Un repartiment ple de cares conegudes pels fans del cinema de terror que ben segur sabran valorar.

SINOPSI: En un món postapocalíptic dirigit per vampirs, només sobreviuen els forts. John Shepard, caçador de vampirs, és un d'ells. John ha de localitzar i eliminar el mestre vampir abans que ell mateix es torni.

Aquesta pel·lícula de vampirs i acció té a l'actor Robert LaSardo com a rei vampir, i l'actriu Tara Reid com a reina vampira. A continuació podeu veure el tràiler oficial.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris